Известие

Collapse
No announcement yet.

Със какво моторно масло карате ваще зверове!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Със какво моторно масло карате ваще зверове!!!

Кажете с какво масло карате вие, аз мисла сега да наливам селениа! Коментирайте за мое добро
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

В момента е заредена с Кастрол, но от много места чувам, че Селенията е маслото за тези двигатели. Така че следващото зареждане ще е със Селения.
    164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

Старата кола беше ланчиа, първо е карах с кастрол после сложих селениа и каточили ми се струва че с кастрола по добре се чустваше колата Сега на Алфата много се чудя дали да сложа кастрол или селениа.
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

75ts

колега има толко теми за маслото че мислиа 2-3дни ще ти стигнат да ги прочетеш
        75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
        75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
        75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
        75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Re: Със какво моторно масло карате ваще зверове!!!

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
          Кажете с какво масло карате вие, аз мисла сега да наливам селениа! Коментирайте за мое добро
          аве ти не беше ли тоз по малкия ,който нямя книжка и го е срам да иде на срещата в Пловдив ......

да не го наливаш това масло в некой мачбокс
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

да аз съм ама стига вече сте ме бъзикали бе хора Той тука баща ми ми дава зор вика "питай, питай да разбереш другите с какво карат", че дойде вече време за смяна
            landikar

Comment

Говора в първо лице, че по лесно за обяснение ама вие не ми обръщайте внимание И не се смейте още година, година и половина и ще имам книжка!?!
              landikar

Comment

Е не базикаите така бадещия поклонник и можеби бадещия собственик на една Алфа_Ромео.Сега по сериозно.Наистина маслата за тея коли е Селениа 20К.щом са го казали xората сменяи го ЦАстрола,макар че и то не е лошо ,ама СИ слагаи Селениата и си караи по йиво по здраво.това от мен за сега има по компетентни от мен да се доизкаят ,но има теми порови се ,прочети и сам ще откриеш решение на проблема
                AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

Първоначално публикувано от A M D
                  ........може би бадещия собственик на една Алфа Ромео
                  а може би, чакай след година да вземе книжката и баща му ще си види Алфата некой друг път
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от akula
                    Първоначално публикувано от A M D
                    ........може би бадещия собственик на една Алфа Ромео
                    а може би, чакай след година да вземе книжката и баща му ще си види Алфата некой друг път
                    Е стига де ще му е давам един път на седмица колкото да одбия номера и да се погъзари някъде!
                    landikar

Comment

Re: Със какво моторно масло карате ваще зверове!!!

Първоначално публикувано от Малък_Alfa_гъзар
                      селения рейсинг 10 w 60 е за спортно каране с най голям топлинен диапазон

Comment

Аз карам с Лики Моли 10в40 полусинтетика молибденово
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Благодаря ви за помоща!!!
                          landikar

Comment

Selenia

Кирилица, колега, във форума се пише на кирилица. Имаш 24 часа, после гориш.

pinko
                            sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                            ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Seleniа 20 к или голд.Все пак да не забравяме , че този мотор е правен точно за Селения, Фиат работеха с това масло тогава.Даже в книжката на колата, а и не само там си пише Selenia
                              настояща - BMW 3er
                              ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                              ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Working...
                              X